Fra 2 til 8
sengeplasser på rommene
Hyggelige fellesrom
i hovedhus og hytter
Tørkerom
i hovedhus og hytter

På Brennabu bor man enten i hovedhuset eller i en av våre koselige hytter. Noen ganger leier vi oss inn hos Liv på Vasetstølen, hvor man også bor i flotte hytter. 

I galleriet under finner du bilder fra rommene våre. I infoboksene til høyre finner du romoversiktene.

På hovedhuset er det kun to rom som ikke har eget bad, dette er ført opp på romoversikten. På Bendikstogo, Anastogo, Oddmundstogo og Mariabu deler man bad. På Storstogo og Vasettunet er det bad til hvert rom.

Leirskoleelever og gjestelærere spiser alle sammen i spisesalen i hovedhuset. Bor man på hyttene er det et par minutters gange fra hyttene til hovedhuset.

Vi sender ut romoversikt med de aktuelle boenhetene dere har fått tildelt, 2-3 måneder før dere kommer. Det er dere som plasserer elever og voksne. 

Har dere spesielle ønsker i forhold til hovedhus eller hytter, er det viktig at vi får disse minimum 3 måneder før dere kommer. Send en epost til post@brennabu.no 

Medfølgende foreldre

Hvis det er aktuelt med foreldre som skal være med på leirskole, må dette avklares med oss i forhold til kapasitet den aktuelle uken. All dialog med tanke på boenheter med mer, gjøres direkte mellom skole og oss. 

Romoversikt hovedhuset

10-korridoren

20-korridoren

30-korridoren