Brennabu
ligger 850 moh
Fra Oslo til Brennabu
200 km

Leirskoleoppholdet starter med en hyggelig busstur, det er derfor viktig å få på plass transport med et godt busselskap som kjenner norske veier under alle typer veiforhold.

Skolene som kommer hit til oss står fritt til å velge hvilken transport de måtte ønske. Vi har imidlertid et lokalt transportselskap som vi samarbeider med. De gir egne - veldig konkurransedyktige tilbud til leirskoleklasser. De er profesjonelle i å transportere leirskolebarn og kjenner våre rutiner m.h.t. både ankomst og avreise.

Hvordan finne oss

Det er lett å finne frem til oss! Kommer du fra Oslo følger du E-16 ca. 10 km forbi Fagernes. Ta til venstre i Ulnes (ved Ulnes kirke) følg skilting til Vaset, ca. 10 km fra Ulnes til Brennabu. Kommer du vestfra kjører du til Røn, tar til høyre ved Fossheim og følger skilting Panaoramaveien, ca. 6-7 km fra Røn til Brennabu. Eller så er det bare å plotte oss inn på Googlemaps

Pausestopp underveis

Vi har blitt kontaktet av noen naturlige stoppesteder for buss underveis til leirskolen, f.eks. veikro. Det kan være ganske belastende for et spisested å få store flokker av ivrige, men ikke helt lydløse 12-åringer stormende inn for å bruke toalettene og spise egen matpakke og ellers ikke handle noe. Vi oppfordrer derfor medfølgende voksne til å gå inn først og forhøre seg om det er greit at elevene setter seg på anvist sted og at de ellers blir fulgt godt opp mht støynivå og alminnelig oppførsel.

Tilbud på transport

Ønsker dere å få tilbud, kontakt: 

Jotunheimen og Valdresruten Bilselskap
2900 Fagernes
Tlf. 61 36 59 00
E-post: tur@jvb.no

Leie buss til leirskole

Avstander

Fra Brennabu til
Fagernes 20 km, 20 min
Gol 40 km, 45 min
Jessheim, 198 km, 3 timer
Oslo 203 km, 2,50 timer
Sandefjord 285 km, 3,40 timer
Bergen 330 km, 4,25 timer
Ålesund 397 km, 5,35 timer