Brennabu - en opplevelse for livet!

En godt forberedt leirskoleuke er starten på et vellykket opphold! I tiden før barna skal på leirskole er det mange spørsmål som dukker opp, og disse spørsmålene er det oftest foreldre og lærere som må svare på. Vi har tenkt igjennom det meste av det som er aktuelt, og på sidene våre vil dere finne svar. Vi har laget en kortversjon, den finner du i informasjonspermen under. 

 

Informasjonsperm

Kontakt oss for ledige uker

 

Gjenåpning av leirskolene med korona.

Kommuneoverlegen i Vestre-Slidre, Siw Fosheim har godkjent våre rutiner både for kost og losji samt for det pedagogiske opplegget. Skolene blandes ikke verken inne eller ute. For oppdaterte smittevernsrutiner på Brennabu, klikk her.

Velkommen skal dere alle være!

Bildegalleri
Brennabu skilt 2020
Hovedhuset sommer
IMG 0462 Stor
IMG 0226 Stor
IMG 0482 Stor
Brennabu leirskole. Barn i aktivitet.
IMG 0959
IMG 1074
IMG 1106 Liten
Brennabu leirskole. Barn i aktivitet.
Brennabu leirskole. Barn i aktivitet.
IMG 1391 Liten
IMG 0546
Brennabu leirskole. Barn i aktivitet. Bueskyting.
Brennabu Leirskole. Pil på blink.
IMG 1858
IMG 1904
IMG 1962
IMG 1939
IMG 2026
Skitur Med Leirskolebarn 3
IMG 20190410 125454
IMG 2317
IMG 0011
Brød i spisesalen
IMG 1816
IMG 0052 Liten
Spisesalen Brennabu Leirskole
DSC 1874 Enfused
Peisestuen hovedhuset
Resepsjon hovedhuset
Resepsjonen 2020 (1)
MG 7513
DSC 8632
DSC 7503
IMG 2376
IMG 1615
Vanlige spørsmål og svar

Ankomst leirskolen bør være innen kl.12.00 ankomstdagen og avreise kl.12.30 avreisedagen

På Brennabu har vi 4 forskjellige programmer med tilhørende klær- og utstyrslister. De kan printes ut og deles ut til alle elevene. Du finner de her. 

Det skal kun brukes sengetøy i sengene på leirskolen. Man må ha med laken, dynetrekk og putevar. Sovepose taes med hvis man skal sove ute i lavvo.

Summen pr. elev anbefaler vi avtales i klassen/foreldremøte. Vi anbefaler kr. 200,- pr elev for leirskoleoppholdet. Eventuelt ekstra hvis en ønsker å kjøpe noen klær i kiosken. T-skjorter, hettegenser, luer og bøffer.

Elevene har selv ansvaret for penger og verdisaker som de har med til leirskolen. Vi ber om at elever og lærere snakker om dette på forhånd og finner en løsning på hvordan penger og verdisaker skal oppbevares. Lærer/leder får rom med lås (elevene får ikke låse rommene).

Se prisliste til kiosken her.

Første måltid på leirskolen er middag på mandag. Elevene må ha med tilstrekkelig med mat/matpakke  hjemmefra i forhold til at første måltid er middag fra kl. 17.30. 

Frokost  07.50 - 09.00
Lunsj     12.30 - 13.30
Middag  17.30 - 18.30

Siste måltid på leirskolen er fredag frokost der matpakke til hjemreisen blir smurt.

I menyen under Programmer og utstyrslister vil du se de ulike progammene vi har på leirskolen. Disse endrer seg i løpet av året. Finn programmet du skal være med på feks. Barmark, og se hva slags aktiviteter som hører til Barmark programmet. 

Nei, vi har ikke elevtelefon på leirskolen. Dersom foreldre/foresatte ønsker å snakke med barna mens de er på leirskolen bør dette avtales med de voksne som er med barna på leirskole.

Nei, elevene kan ikke ha med seg mobiltelefon på leirskole. Elevene kan godt utstyres med armbåndsur, så slipper de mobilen som unnskyldning for å vite tiden. Vi har også klokker hengende oppe på veggene. Og hvis de skal fotografere skal det gjøres med kamera og ikke med mobil som kan misbrukes.

Våre gjester bor enten på rom inne i hovedhuset eller i en av våre hytter som ligger på området.

Elever med matallergier må gi beskjed til skolen. Skolene sender så diettlister til oss.
Vi lager diettmat, religionsbetinget meny etc. F.eks. lager vi mat med halalslaktet kjøtt til de elever som ønsker det. Ved spesielle allergier er det fint om skolen/foresatte og leirskolen kan føre en dialog m.h.t. tilgjengelighet og behov for råvarer til diettmat i forkant av oppholdet.

Hvis du oppdager at det mangler noen klær eller utstyr når ditt barn kommer hjem etter endt opphold, send oss en mail på post@brennabu.no. Vi trenger navn og skole på barnet. Finner vi det kan det sendes med posten (med postoppkrav) eller JVB busselskap (avhengig av hva som er gjenglemt).