Lokalet Låvin
alle typer arrangement
Antall gjester
plass fra 20-120
Pris
På forespørsel
Mat fra vårt kjøkken
Nydelig mat til alle anledninger

Ønsker dere konferanserom/ selskapslokale/ festsal kan dere leie Låvin på Brennabu, med AV utstyr, god plass, og møblering etter ønske. Her oppleves gammel stil med moderne design. 

Låvin passer fint til jubileer, bryllup, konserter, korøvinger, samlingssted for leirskolebarn og mye mer. Egner seg for grupper fra 25 til 100 personer. Ideelt antall for bryllup er 80 personer, mens man ved en konsert med scene kan huse inntil 120 gjester. Låvin kan leies for egen regi eller vi kan stå for levering av catering fra eget kjøkken.

Nytt kjøkken
Vi har nylig utvidet og pusset opp vårt cateringkjøkken på Låvin. Kjøkkenet er godt utstyrt med to komfyrer, oppvaskmaskin, kaffetrakter kjølerom, fryser og dekketøy til 80 personer. m.m. Store benkeplater gjøre det enkelt å legge opp opp til mange på en gang. 

Utstyr
I Låvin er det projektor, lerret, musikkanlegg og tilkobling for PC.PC-en må ha HDMI eller VGA utgang. For bruk av lydanlegget trenger man en mobil, nettbrett eller en bærbar PC. Her er det MINI JACK utgang. Har man nyere Apple produkter, trenger man derfor en overgang fra LIGHTNING til MINIJACK utgang. 
Det er også 2 mikrofoner til deres tilgjengelighet. De er festet på veggen ved teknisk vegg. Lageret er utstyrt med bord, stoler og scene. Dere rigger selv opp og pynter etter eget ønske. Diverse vaser, lykter og lysestaker kan lånes av Brennabu. 

 

Send oss en forespørsel

"Vår beste dag ever"

Ja, slik kan man si det. Hver sommer har vi mange lykkelige brudepar som feirer sine JA i Låvin sammen med alle sine kjære

Les flere tilbakemelding fra våre gjester 

Historien om Låvin

I 2005 kjøpte Eivind og Elisabeth den gamle Låvin på Søre Fønhus gard i Sør-Aurdal av Arne Erik Fønhus.

Les hele historien her