Vaset skiheiser
Ligger ca. 300 m fra leirskolen
To heiser
Har egen barnebakke - fin for nybegynnere

Alpint tilbys i vintersesongen - i januar, februar, mars og april.  Alpinanlegget eies ikke av Brennabu og de elevene som ønsker alpint må betale for denne aktiviteten. De som ikke velger alpint får et opplegg med steinsliping og balanseline.

Leirskolelærerne har tilsyn og leder undervisning/instruksjon i slalåmbakken, både i slalåm, telemark og brett. Det forventes at medfølgende lærere/ledere er med og tar ansvar i slalåmbakken - etter nærmere henvisning fra leirskolelærere.

De som velger aktivitet i slalåmbakken, skal være i bakken hele dagen – fra ca. 10.30 til 16.00. Vi gjør oppmerksom på at det kan være vanskelig å starte som nybegynner på brett – det å mestre brett både i heisen og bakken tar gjerne litt lenger tid enn vi har til rådighet denne dagen. I skiheisen er det egen kafeteria som er åpen for leirskolelevene. Man kan også spise sin medbrakte matpakke.

Leie av utstyr
Utstyret gjøres i stand på forhånd slik at lærer og elever skal slippe å bruke uforholdsmessig lang tid på tilpasning når de kommer i bakken. Liste over elever som skal i bakken med eget utstyr og liste over elever som skal leie utstyr fylles ut av klasselærer og sendes leirskolen minimum 1 uke før ankomst. (Se lenke til høyre på siden). Ved leie av slalåmski må antall kilo være notert slik at de i skiheisen får innstilt bindingene korrekt så de løser seg ut når de skal. Innstilling av slalåmbindinger og lengden på ski/brett tilpasses middels ferdighet med mindre noe annet er notert på leieskjema.

Hjelmstørrelsen er som på hatter:
str. XS (53/54 cm), S (55/56 cm), M (57/58 cm), L (59/60 cm), XL (61/62 cm).

 

Betaling

Heiskort samt skiutleie betales på forhånd via Vipps til nr. 122599. Merk betalingen med navn på elev, skole og hva det vippses for i kommentarfeltet. Det er også mulig å få alpindagen fakturert samlet til skolen/kommunen.
OBS! Skal dere vippse beløpet så ønsker vi at det vippses oss uken/helgen før ankomst, ikke tidligere.

Medfølgende lærer betaler kr. 200,- når færre enn 15 elever betaler heiskort. En lærer kjører gratis når flere enn 15 elever betaler heiskort.

 

Priser 23/24

Heiskort kr. 350
Komplett utstyr til slalom kr. 290
Kun ski kr. 225
Kun støvler kr. 165
Kun staver kr. 95
Kun hjelm kr. 50

Hjelm gratis for de som leier annet utstyr

Utstyr

Det er mulig å leie utstyr for de som har behov for det eller man kan ta med eget utstyr. For at vi skal kunne legge alle forhold til rette (både for de som ønsker alpindag og for de som ønsker annen aktivitet denne dagen) vil vi gjerne ha en bindende påmelding til slalåmbakken. Dvs. at også de som har eget utstyr melder seg på og føres opp på oversikten som sendes til leirskolen.

Skjema for leie/påmelding

Ansvar og forsikring

Leietaker er ansvarlig for at utstyret leveres tilbake i den stand det ble leiet. Eventuell skade på utstyret må betales av leietaker. Klassen må selv sørge for eventuell forsikring. Det er mulig å tegne forsikring for skiutstyret i skiutleia for kr. 30 pr sett. Forsikringen dekker normal bruk. Det vil faktureres for uforsikret utstyr som blir ødelagt, etterskuddsvis. Leirskolen anbefaler foreldre og skolen å PÅBY bruk av hjelm.