En leirskoleuke er læring for livet!

Tenk å kunne bestige en fjelltopp eller gjøre opp et bål, kle seg riktig i fjellet, lære seg fjellvett og kunne gjøre ting man trodde man ikke kunne greie. Dette er mestring!   

På Brennabu er vi opptatt av at alle skal få et fint og hyggelig leirskoleopphold. Da er det viktig med god informasjon i forkant. En godt forberedt leirskoleuke er begynnelsen på et vellykket opphold. På denne siden finner dere alt dere trenger for nettopp å møte godt forberedt til leirskole på Brennabu. 

I tiden før barna skal på leirskole er det mange spørsmål som dukker opp - og disse spørsmålene er det oftest foreldre og lærere som må svare på. Det er ofte ting trenger toveiskommunikasjon. Vi er tilgjengelig enten på mail eller telefon, og vil gjerne diskutere og finne løsninger på ting dere lurer på. Enten det er diett, utstyr, romplassering eller andre ting så ta kontakt og vi finner en løsning sammen.Hos oss er det ikke elevtelefon. Ønsker man kontakt med sitt barn, må man ta det gjennom kontaktlærerne som er med på tur.