Betal gjerne med kort
i kiosken vår
Stort og trygt uteområde
Hyggelige fellesrom
i hovedhus og hytter
Bordtennisrom
med to bordtennisbord på området

Utstyr som f.eks. fotball, volleyball, bortennisracketer, frisbee og badminton lånes ut gratis, kvitteres inn før avreise.

Kiosk

Leirskolen har kiosk to dager i uken. Kiosken ligger i hovedhuset. Vi anbefaler elevene å tenke gjennom hva de ønsker å kjøpe, før de kommer. Elevene kan betale med kort eller kontanter i kiosken. Har dere mulighet til å betale med kort er det det enkleste. Medfølgende voksne kan også betale via Vipps.
Se prisliste i infoboksen til høyre. Vi anbefaler at elevene IKKE har med mat, nøtter og godterier på leirskole.

Underholdning/disko

Skolene skal planlegge og gjennomføre underholdning på rundt 20 minutter for de andre elevene. Dette skjer i Låvin tirsdag, onsdag eller torsdag. I Låvin er det projektor, lerret, musikkanlegg og tilkobling for PC. Ønsker man å bruke PC må klassen ha med selv. PC-en må ha HDMI eller VGA utgang.

Ønsker elevene diskotek arrangerer dere dette på egen hånd. Lag gjerne en spilleliste på forhånd. For bruk av lydanlegget trenger man en mobil, nettbrett eller en bærbar PC. Her er det Mini jack utgang. Har man nyere Apple produkter, trenger man derfor en overgang fra Lightening til Minijack utgang. 

Mikrofoner og diskolys er tilgjengelig. 

Fritidsaktiviteter

Akebakke med kveldslys

Vi har to akebakker på området som kan brukes. Akematter kan lånes av oss.

Badeplass

I Vasetvatnet som ligger ca. 1 km fra Brennabu er det fine muligheter for å ta seg et bad. Det skal alltid være med en voksen når elevene bader.

Bordtennis

Leirskolen har et bordtennisrom plassert mellom hovedhuset og Låvin. Her er det to bord. Klassen v/klasselærer kan få låne racketer, men ta gjerne med egne.

Eldstogo

Eldstogo er en stor trelavvo med ildsted i midten. Denne kan benyttes til samlingsstunder og bålkos. Plass til ca. 30 elever. 

Fisking

Ønsker man å prøve fiskelykken mens man er her er det mulig å fiske i Vasetvatnet. Man må ha med eget fiskeutstyr.

Fotball- og volleyballbane

Det er egen fotball- og sandvolleyballbane på området vårt. Ta gjerne med eget utstyr eller lån av oss.

Frisbeegolf

Vi har en 12 kurvs frisbeegolfbane her på Brennabu. Ta gjerne med egen frisbee eller lån av oss.

Motorikkpark

Utendørs aktivitetspark/hinderløype med lekeapparater som balanselabyrint, klatring, spennende gå-ruter, hinder m.m.

Skispor

På vinteren går skisporet i gjennom området vårt.

Penger til kiosk og prisliste

Summen pr. elev anbefaler vi avtales i klassen/foreldremøte. Vi anbefaler kr. 200,- pr elev for leirskoleoppholdet. Eventuelt ekstra hvis en ønsker å kjøpe noen klær i kiosken. T-skjorter, hettegenser, luer og bøffer.

Elevene har selv ansvaret for penger og verdisaker som de har med til leirskolen. Vi ber om at elever og lærere snakker om dette på forhånd og finner en løsning på hvordan penger og verdisaker skal oppbevares. Lærer/leder får rom med lås (elevene får ikke låse rommene).

Prisliste

Spill og kortstokk

Leirskolen har ikke kortstokk, spill o.l til utlån. Ta gjerne med selv om det er ønskelig.

Elevtelefon

Hos oss er det ikke elevtelefon. Ønsker man kontakt med sitt barn, må man ta det gjennom kontaktlærerne som er med på tur.