Hver skole får en utstyrspakke ved ankomst. Denne inneholder bl.a. fotball, volleyball, bortennisracketer, frisbee og badminton. Lånes gratis hele uken og leveres inn før avreise.

Akebakke
Vi har to akebakker på området som kan brukes. Akematter kan lånes av oss.

Badeplass
I Vasetvatnet som ligger ca. 1 km fra Brennabu er det fine muligheter for å ta seg et bad. Det skal alltid være med en voksen når elevene bader.

Bordtennis
Leirskolen har et bordtennisrom plassert utenfor hovedhuset. Her er det to bord. Klassen v/klasselærer kan få låne racketer, men ta gjerne med egne.

Eldstogo
Eldstogo er en stor trelavvo med ildsted i midten. Denne kan benyttes til samlingsstunder og bålkos. Plass til 30 elever. 

Fisking
Ønsker man å prøve fiskelykken mens man er her er det mulig å fiske i Vasetvatnet. Man må ha med eget fiskeutstyr.

Fotball- og volleyball
Det er egen fotball- og sandvolleyballbane på området vårt. Ta gjerne med eget utstyr eller lån av oss.

Frisbeegolf
Vi har en 6 kurvs frisbeegolfbane her på Brennabu. Ta gjerne med egen frisbee eller lån av oss.

Kiosk
Leirskolen har kiosk tirsdag og onsdag. Kiosken ligger i hovedhuset. Vi anbefaler elevene å tenke gjennom hva de ønsker å kjøpe, før de kommer. Man kan betale med kort eller kontanter i kiosken. Se prisliste i infoboksen til høyre. Vi anbefaler at elevene IKKE har med mat og godterier på leirskole. 

Underholdning/disko
Klassene/skolene skal planlegge og gjennomføre sin egen underholdning på rundt 20 minutter for de andre elevene. Da samles man i Låvin tirsdag, onsdag og torsdag. I Låvin er det projektor, lerret, musikkanlegg og tilkobling for PC.  Ønsker man å bruke PC må klassen ha med selv. PC-en må ha HDMI eller VGA utgang.

Ønsker elevene diskotek arrangerer de dette på egen hånd - i Låvin. Lag gjerne en spilleliste på forhånd. For bruk av lydanlegget trenger man en mobil, nettbrett eller en bærbar PC. Her er det MINI JACK utgang. Har man nyere Apple produkter, trenger man derfor en overgang fra LIGHTNING til MINIJACK utgang. 

Det er også 2 mikrofoner til deres tilgjengelighet. De er festet på veggen ved teknisk vegg. Diskolys er også tilgjengelig.

 

 

Penger til kiosk og prisliste

Summen pr. elev anbefaler vi avtales i klassen/foreldremøte. Vi anbefaler kr. 200,- pr elev for leirskoleoppholdet. Eventuelt ekstra hvis en ønsker å kjøpe noen klær i kiosken. T-skjorter, hettegenser, luer og bøffer.

Elevene har selv ansvaret for penger og verdisaker som de har med til leirskolen. Vi ber om at elever og lærere snakker om dette på forhånd og finner en løsning på hvordan penger og verdisaker skal oppbevares. Lærer/leder får rom med lås (elevene får ikke låse rommene).

Prisliste

Spill og kortstokk

Leirskolen har ikke kortstokk, spill o.l til utlån. Ta gjerne med selv om det er ønskelig.

Bildegalleri
Kopp Og Flaske
20211012 113638
Armbånd
Luer
Blå Hettegenser (1)
Hettegenser Blå Og Svart2 (1)
Blå Og Svart T Skjorte2 Ok
Fra bordtennisrommet. Foto: Christine Stokkebryn
IMG 0557 Liten
Fotballspill i bordtennisrommet. Foto: Christine Stokkebryn
IMG 0537 Liten
Fotball- og volleyballbane på området. Foto: Christine Stokkebryn
Låvin og stabburet. Foto: Christine Stokkebryn
Eldstogo med 2 stk gapahuker for utendørs grilling og kos. Foto: Christine Stokkebryn
Inne i Eldstogo. Sitteplass til 30- 40 personer.