Brennabu ligger på Vaset i Valdres, i fjellområdet mellom Valdres og Hemsedal i Vestre Slidre kommune ca. 20 km fra Fagernes.

Brennabu leirskole åpnet i 1965. Eli og Oluf Brenna grunnla leirskolen. Leirskolen har 160 senger. Brennabu AS er privateid. Daglig leder er Line Lunde Hovrud. 

Høyden over havet er 850 meter med kort og enkel adkomst til høyfjellet såvel som til skogsområder. Naturen rundt leirskolen er trygg og variert med tanke på våre aktiviteter for elevene.

Brennabu AS  er arbeidsplass for 18 personer hvorav 7 er lærere ansatt av vertskapskommunen for leirskolen Vestre Slidre kommune. Administrasjonen, booking og kontakten med skolene samt vertskapsfunksjonen ivaretas av kontoret på Brennabu AS. Programmene og det pedagogiske opplegget er det pedagogisk avdeling som har ansvar for.

Vaset

Vaset ligger tilbaketrukket til på snaufjellet i Valdres. Her går kuene fritt om sommeren og ørreten biter fint på tidlige morgentimer. Uansett om du ønsker å ta deg en sykkeltur, padle kajakk innover Buaråne eller en rask gåtur på Grønsennknippa (1368 moh) finnes det utallige muligheter.

IMG 20230927 WA0000
Kontakt
Kjøkkensjef Inger Berit. Foto: Christine Stokkebryn
Ledige stillinger
IMG 2786 Liten
Ansatte
Fra bryllup i Låvin sommeren 2022. Foto: Christine Stokkebryn
Tilbakemeldinger
Kart over Brennabu
Kart over Brennabu
Storstogo. Hytte til utleie på Vaset i Valdres.
Vilkår og betingelser
Fortellerstund ved Vasetvannet, Vaset i Valdres. Brennabu leirskole
Vår visjon
Fra aktiviteten steinsliping.
Personvern
Skileik på Brennabu leirskole
Brennabufondet
Skitur Uke 15
Historier fra Brennabu