Overnatting
180 sengeplasser
Løypenett
140 km med løyper
Vaset skiheiser
5 min fra skiheisen
Kart over Brennabu

På Brennabu har vi lang erfaring med idrettslag og foreninger som ønsker å samles med ski på beina. Løypenettet på Vaset er stort og variert, og skisporet går rett igjennom tunet. Vaset Skiheiser ligger 5 minutter fra Brennabu. 

Samling på Brennabu er mer enn bare trening
Vi ligger midt i løypetraseen. Det kjøres og prepareres løyper så snart snøen legger seg. Løypetraseen er planert og rensket så mengden av snø ikke er utslagsgivende for å få gode løyper. Klikk her for kart over løypenettet på Vaset. 


Vi lager kunstsnø når kulden kommer, og gjør det vi kan for at trikkeskinnene ligger klare så tidlig som mulig. Antall kilometer som vil bli preparert varierer om det er kunstsnø eller natursnø. Kommer snøen tidlig vil det bli lengre preparerte traseer enn om det er kunstsnø.

I hovedhuset har vi innbydende fellesarealer som peisestua, resepsjonen og hjørnestua hvor kvelden kan tilbringes med sosialt samvær og avslapning. Dere bor i koselige rom med eget bad. Vi har også flere hytter. 
Les mer om overnattingsmulighetene her. 

Vaset Skiheiser 
Brennabu ligger kun 5 minutter fra Vaset Skiheiser. i heisen finner man 6 nedfarter, barnetrekk og gode muligheter for off piste i skogen. Skisenteret tilbyr også aking og snørafting. Koselig varmestue med god mat og drikke. 

Send oss en forespørsel

Kart over Brennabu
Alpinsamling, april 2024

Hus og hytter fungerte supert. Og som sist opphold var måltidene i spisesalen over all forventning og veldige gode for vårt formål. 

-Ingerkollen Rustad Slalomklubb 

Vaset Skiheiser

Vaset Skiheiser ligger kun 5 minutter fra Brennabu. Les mer om alpinsenteret her: Valdres | vasetskiheiser

Løypemaskin

Følg den nye løypemaskinen på Vaset. For oppdatert informasjon om hvilke løyper som er kjørt, følg skisporet.no