Rom og hytter
Bo i hovedhuset eller i hytter
Kapasitet
180 sengeplasser
Alle type grupper
Skisamlinger, sommerleir, grupper, familiesamling, korps, firmaer
Aktiviteter
Aktiviteter til barn og voksne

Velkommen til Vaset i Valdres
På Brennabu kan vi skreddersy det meste. Vi tar imot grupper, skoleklasser, familier, bedrifter, idrettslag, selskap og jubileum til en uforglemmelig opplevelse på høyfjellet.

Vaset ligger tilbaketrukket til på snaufjellet i Valdres. Her går kuene fritt om sommeren og ørreten biter fint på tidlige morgentimer. Uansett om du ønsker å ta deg en sykkeltur, padle kajakk innover Buaråne eller en fjelltur til Grønsennknippa (1368 moh) finnes det utallige muligheter. Vi kan tilby spennende aktiviteter som zipline, balanseline, pil og bueskyting, juvvadring, guidet fjelltur eller sykkeltur med stølsbesøk, kanopadling og mye mer. 

Overnatting
Vi kan innlosjere deres gjester i rom eller hytter. I hovedhuset kan vi huse inntil 100 personer, fordelt på 2,4 og 6-mannsrom. Frokostbuffet eller brunsj serveres i spisesalen, og gjestene kan benytte seg av koselige hjørnestua, peisestua og resepsjonen. Fra terrassen får man en nydelig utsikt utover Vasetvatnet og Jotunheimen. I tillegg til Hovedhuset kan man bo på hyttene våre. Vi har til sammen seks hytter. To storhytter med plass til opp til 28 personer, og mindre hytter med 4-10 sengeplasser.

Aktiviteter 
Vi kan tilby et bredt utvalg av gruppeaktiviteter, som passer for både barnefamilier og for vennegjengen- sommer og vinter. Ønsker du å booke aktiviteter til et arrangement? Vi kan skreddersy opplegg til bryllup og selskap, firmaturer, foreninger, familiesamlinger etc. Vi tilpasser aktiviteter etter deres ønsker. 

Send forespørsel

Spennende arrangementer

På Vaset arrangeres både Valdresrittet og Stølsfestivalen. I starten av november pleier den første snøen å legge seg på Vaset. I sesongen kan vi invitere til et 140 km langt løypenett, med korte og lange runder. 

Befaring

Ønsker dere å se på våre lokaler og komme med ønsker for deres arrangement, er det hyggelig med et besøk. Ring oss på tlf. 61 36 31 02 eller send en mail - så finner vi en dag som passer.