Hovedhuset
104 sengeplasser
Hyttene
80 sengeplasser
God beliggenhet
Turterreng rett utenfor døren

På Brennabu kan man enten bo på rom i hovedhuset eller i hytter. Vi har ca. 180 sengeplasser fordelt på hovedhuset og 7 hytter. 

Hovedhuset

Hovedhuset på Brennabu kan åpnes for grupper og selskap på minimum 20 personer. Vi kan huse inntil 104 personer, fordelt på 2,4 og 6-mannsrom. Selv om rommene har flere senger kan de brukes som både 1- og 2-mannsrom hvis ønskelig. Alle rom har egne bad. Frokostbuffet eller brunsj serveres i spisesalen, og gjestene kan benytte seg av koselige hjørnestua, peisestua og resepsjonen. Fra terrassen får man en nydelig utsikt utover Vasetvatnet og Jotunheimen. 

 

Hyttene 
Vi har 7 hytter koselige på Brennabu, med 4-28 sengeplasser. Hyttene ligger i et fantastisk turterreng, tett inntil langrennsløyper og alpin-anlegg. Småhyttene med 4-10 sengeplasser er fine for familier eller vennegjenger. Vasettunet og Storstogo er storhyttene våre, med 23 og 28 sengeplasser. Begge hyttene har store kjøkken og oppholdsrom, 7 soverom med tilhørende bad og gode tørkefasiliteter. På Storstogo er det en storstue med sitteplasser og dekketøy til 40 personer- et fint samlingssted for grupper som har booket flere hytter. 

Historien om småhyttene

Les historien om Anastogo, Bendikstogo og Oddmundstogo her