Antall personer
Fra 20-100 personer
Alle anledninger
store og små arrangement
Alle type retter
3-retters- gryter- koldtbord- tapas
Priser
på forespørsel

Vårt kjøkken med Inger Berit i tet leverer herlige retter til alle slags anledninger- bryllup, selskap, familiesamlinger, møter, grupper etc. Vi leverer også catering til Låvin og til hytter. 

Nydelige retter til store anledninger 
3-retters middag, tapas, viltgryte og koldtbord er noe av det vårt dyktige kjøkkenteam kan diske opp med- Både til selskap i spisesalen inne i hovedhuset, og i selskapslokalet vårt Låvin. Våre menyer finner du i boksen til høyre.

Inge Berits signaturrett - Elggryte
Det går gjeterord om gryta til vår kjære kjøkkensjef – den har blitt servert til bryllup og ved store jubileum. Det er kortreist mat på sitt vakreste. Jeger Eivind Brenna forteller; "Vi høster elg fra området vest for Grønsenknippa, som man ser i synsranden retning Hemsedal. Elgen beiter i utmark og trekker mellom dette fjellområdet og Golsfjellet, der det er vinterbeite i barskogsområdet. Lokale jegere, inklusive Bendik og Eivind Brenna, jakter fra 25. september og ut oktober." Og så blir retten tilberedt her på vårt kjøkken av Inger Berit, ofte med salat og hjemmelaget potetmos. Det kan ikke bli feil.

Catering til store og små arrangement 
Vi leverer også catering til store og små arrangementer i selskapslokalet vårt Låvin, enten det er bryllup, familiesamlinger, julebord eller jubileum. Velg fra våre menyer eller send oss en forespørsel om du har andre ønsker. Vi kan tilpasse meny etter ønsker og behov. 

Kjøkkenet har mange års erfaring med tilrettelegging av dietter og allergier. 

Catering til hytta 
Tenk så herlig, å komme fram til ferdig middag fredag kveld. Alt du trenger å gjøre er å varme opp maten på ditt hyttekjøkken. Vi har laget flere menyer dere kan velge mellom. Maten leveres i oppvarmingsklare former. Du bestiller maten på post@brennabu.no. Bestillingen må være oss i hende 1 uke før ankomst. Maten hentes ut fra vårt kjøkken i hovedhuset, ved ankomst. 

 

 

Send oss en forespørsel 

Bryllupsmiddag i Låvin

Middagen var helt fantastisk og spesielt hovedretten. Dere må gjerne "skryte" mer av kjøkkenet deres. Det var utrolig mange gode tilbakemeldinger på spesielt hovedretten av meget matinteresserte gjester. Helt nydelig!

-Runa og Magnus, april 2024 

En stor takk!

fantastisk variert mat til alle måltider med det vakre fjellandskapet som bakgrunn. Hele teamet på Brennabu var profesjonelle og hjelpsomme gjennom hele prosessen.
-Karoline og Gihan, juni 2022 

Se flere referanser

3-retters til konfirmasjon

«Outstanding. Maten var bare helt fantastisk, kunne blitt servert på fine restauranter i Oslo.»

William Holden, konfirmasjon 2020