Fyl
Fra bryllup i Låvin august 2022

Drømmebryllup

Hvor skal vi starte - for en helg! Vi valgte å ha bryllupshelgen vår på Brennabu, et fantastisk sted med flott natur, trivelig bemanning og ikke minst mat, wow! Her kan du velge det du måtte ønske og det leveres mat i ypperste klasse til samtlige måltider! 

 

Vi er så fornøyd med å funnet denne skjulte perlen, hvor vi fikk oppfylt drømmen med felles overnatting og flotte lokaler til en hyggelig penge. 

 

Emelie og Adrian, august 2022

IMG 1338 Web
Zipline

Hei,

Ønsker å takke for innsatsen under leirskolen i forrige uke. Sønnen vår Sigurd var der med Kastellet skole og hadde det helt topp! Han snakker fortsatt om den fine opplevelsen og at ALT var helt supert! Maten, hyttene, aktivitetene, sengene, lærerne, utsikten, ziplinen +++! Han ga dere karakteren 10 av 10 og kommer stadig med anbefalinger om å oppsøke dere til folk som spør hvordan han hadde det.

Tusen takk for at dere gjorde dette til en finfin opplevelse som barna kan ta med seg resten av livet!

Stå på!

Lars, pappaen til Sigurd. September 2022

Fra bryllup i Låvin sommeren 2022.
Fra bryllup i Låvin sommeren 2022.

Stort takk til Mina og hele teamet på Brennabu. Vi hadde en faktisk bryllupsfeiring med gjester fra hele verden. Brennabu er et perfekt sted for et 3-dagers bryllup med plass overnatting for alle gjestene og fantastisk variert mat til alle måltider med det vakre fjellandskapet som bakgrunn. Hele teamet på Brennabu var profesjonelle og hjelpsomme gjennom hele prosessen fra vår første epost til gjennomført arrangement. 

Karoline og Gihan, juni 2022 

Fra frokostbuffeten på leirskole. Foto: Christine Stokkebryn
Vi serverer nydelig frokostbuffet hver morgen

Hei!
Vil bare takke dere for at dere tok oppgaven med å lage ketogen mat til Tomine denne uken. Tenkte jeg måtte dele innlegget jeg la ut på siden for de med Glut1-mangel:


Noen ganger bare funker ting. Ikke ofte, men når det først skjer så må det deles😃. Tomine har vært på leirskole denne uken og de laget all maten der. Vi sendte med et knippe oppskrifter, vekt og matvarer folk flest ikke har i skapet. De tok kontakt i god tid, ringte første dag og det var det. Utrolig samarbeidsvillige folk på kjøkkenet der. Veldig skummelt å sende henne av gårde uten ferdige måltider, men det gikk supert👍🏻Heia Brennabu leriskole🤩😀

Caroline M. Andersen, mammaen til Tomine

Mat
Vi leverer catering til alle anledninger.

3 retters middag levert fra våre kokker på Brennabu.
«Outstanding. Maten var bare helt fantastisk, kunne blitt servert på fine restauranter i Oslo.»

William Holden, konfirmasjon 2020

IMG 0052 Liten
Kjøkkensjefen vår Inger Berit

«Hei! Da var feiringen over. Alle sammen hadde et eventyrlig opphold på Vasetunet. Hytta var kjempefin og naturområdet rundt hytta var fantastisk og været viste seg fra sin beste side. Dere må hilse kokka/kokken og si at maten var aldeles nydelig. Blomkålsuppa var fantastisk god. Elgsteken var så mør og fin at den var himmelsk god. Elgkarbonadene også. Grønnsakene var fantastiske, akkurat passe kokt. Desserten var nydelig den også. Karamellpudding er ikke min favorittdessert, men denne karamellpuddingen var virkelig god.»
Les mer om våre hytter. 

 

Tine H. Stadeløkken, sommer 2020

IMG 0235 Web
Spisesalen på Brennabu

«Vi lette i hele Valdres etter det perfekte lokale for vårt bryllup - og vi er ikke i tvil. Låvin var det beste for oss.»

Renate og Kim, helgen 16.-18. august 2020

Vårt kjøkken får de beste skussmål - matkvalitet i alle ledd. Foto: Christine Stokkebryn
Vårt kjøkken får de beste skussmål - matkvalitet i alle ledd. Foto: Christine Stokkebryn

"Utrolig god og variert mat. Kjempe digg med dessert hver dag. Også kunne vi forsyne oss med så mye mat vi ville. De som jobbet på kjøkkenet var veldig koselige. Hjalp alltid til hvis vi trengte noe ekstra." 

Leirskoleelever fra Våk skole høst 2020