IMG 20231121 WA0022
Elever på leirskole, Brennabu på Vaset i Valdres

Tusen takk for en fantastisk uke hos dere. Det var utrolig hvor mye vi fikk gjort og begge elevene fra spesialpedagogisk avdeling er strålende fornøyde. Vi i personalet er helt overveldet over alt vi fikk til- det var utrolig at vi fikk oppleve så mye hos dere! Foreldrene, elevene og vi ansatte er så uendelig takknemlige og fornøyde!

Tilretteleggingen var også helt super! Kan virkelig varmt anbefale Brennabu leirskole til andre skoler som har elever med spesielle behov. Alle de ansatte hos dere tok så godt vare på elevene våre og oss voksne, det varmer. Og igjen, si gjerne takk til alle for at de henvender seg til elevene, inkluderer og ivaretar alle! TUSEN TAKK for en fantastisk opplevelse!

På vegne av oss fra spesialpedagogisk avdeling,
Nordpolen skole

Drømmebryllup

Hvor skal vi starte - for en helg! Vi valgte å ha bryllupshelgen vår på Brennabu, et fantastisk sted med flott natur, trivelig bemanning og ikke minst mat, wow! Her kan du velge det du måtte ønske og det leveres mat i ypperste klasse til samtlige måltider! 

 

Vi er så fornøyd med å funnet denne skjulte perlen, hvor vi fikk oppfylt drømmen med felles overnatting og flotte lokaler til en hyggelig penge. 

 

Emelie og Adrian, august 2022

878
Bryllup på Brennabu, Vaset i Valdres.
Brennabu leirskole. Barn i aktivitet.
Brennabu leirskole. Barn i aktivitet.

Hei,

Ønsker å takke for innsatsen under leirskolen i forrige uke. Sønnen vår Sigurd var der med Kastellet skole og hadde det helt topp! Han snakker fortsatt om den fine opplevelsen og at ALT var helt supert! Maten, hyttene, aktivitetene, sengene, lærerne, utsikten, ziplinen +++! Han ga dere karakteren 10 av 10 og kommer stadig med anbefalinger om å oppsøke dere til folk som spør hvordan han hadde det.

Tusen takk for at dere gjorde dette til en finfin opplevelse som barna kan ta med seg resten av livet!

Stå på!

Lars, pappaen til Sigurd. September 2022

Stort takk til Mina og hele teamet på Brennabu. Vi hadde en faktisk bryllupsfeiring med gjester fra hele verden. Brennabu er et perfekt sted for et 3-dagers bryllup med plass overnatting for alle gjestene og fantastisk variert mat til alle måltider med det vakre fjellandskapet som bakgrunn. Hele teamet på Brennabu var profesjonelle og hjelpsomme gjennom hele prosessen fra vår første epost til gjennomført arrangement. 

Karoline og Gihan, juni 2022 

Nydelig bryllupsseremoni på Brennabu
Nydelig bryllupsseremoni på Brennabu
Vårt kjøkken får de beste skussmål - matkvalitet i alle ledd. Foto: Christine Stokkebryn
Vårt kjøkken får de beste skussmål - matkvalitet i alle ledd. Foto: Christine Stokkebryn

Hei!
Vil bare takke dere for at dere tok oppgaven med å lage ketogen mat til Tomine denne uken. Tenkte jeg måtte dele innlegget jeg la ut på siden for de med Glut1-mangel:


Noen ganger bare funker ting. Ikke ofte, men når det først skjer så må det deles😃. Tomine har vært på leirskole denne uken og de laget all maten der. Vi sendte med et knippe oppskrifter, vekt og matvarer folk flest ikke har i skapet. De tok kontakt i god tid, ringte første dag og det var det. Utrolig samarbeidsvillige folk på kjøkkenet der. Veldig skummelt å sende henne av gårde uten ferdige måltider, men det gikk supert👍🏻Heia Brennabu leriskole🤩😀

Caroline M. Andersen, mammaen til Tomine

3 retters middag levert fra våre kokker på Brennabu.
«Outstanding. Maten var bare helt fantastisk, kunne blitt servert på fine restauranter i Oslo.»

William Holden, konfirmasjon 2020

Mat2
Vasettunet. Hytte til utleie på Vaset i Valdres. Stue. Foto: Christine Stokkebryn
Vasettunet. Hytte til utleie på Vaset i Valdres. Stue. Foto: Christine Stokkebryn

«Hei! Da var feiringen over. Alle sammen hadde et eventyrlig opphold på Vasetunet. Hytta var kjempefin og naturområdet rundt hytta var fantastisk og været viste seg fra sin beste side. Dere må hilse kokka/kokken og si at maten var aldeles nydelig. Blomkålsuppa var fantastisk god. Elgsteken var så mør og fin at den var himmelsk god. Elgkarbonadene også. Grønnsakene var fantastiske, akkurat passe kokt. Desserten var nydelig den også. Karamellpudding er ikke min favorittdessert, men denne karamellpuddingen var virkelig god.»

Tine H. Stadeløkken, sommer 2020

«Vi lette i hele Valdres etter det perfekte lokale for vårt bryllup - og vi er ikke i tvil. Låvin var det beste for oss.»

Renate og Kim, helgen 16.-18. august 2020

Låvin Pyntet 2
Låvin pyntet til bryllup
IMG 0633 Liten
Vår dyktige kokk Syver som fikser det meste.

"Utrolig god og variert mat. Kjempe digg med dessert hver dag. Også kunne vi forsyne oss med så mye mat vi ville. De som jobbet på kjøkkenet var veldig koselige. Hjalp alltid til hvis vi trengte noe ekstra." 

Leirskoleelever fra Våk skole høst 2020