Alltid hyggelig med fine tilbakemeldinger - her finner dere noen av de hyggelige tilbakemeldingene vi har fått i det siste.

IMG 0052 Liten

«Hei! Da var feiringen over. Alle sammen hadde et eventyrlig opphold på Vasetunet. Hytta var kjempefin og naturområdet rundt hytta var fantastisk og været viste seg fra sin beste side. Dere må hilse kokka/kokken og si at maten var aldeles nydelig. Blomkålsuppa var fantastisk god. Elgsteken var så mør og fin at den var himmelsk god. Elgkarbonadene også. Grønnsakene var fantastiske, akkurat passe kokt. Desserten var nydelig den også. Karamellpudding er ikke min favorittdessert, men denne karamellpuddingen var virkelig god.»
Les mer om våre hytter. 

Tine H. Stadeløkken, sommer 2020
Shutterstock 59181790

«Vi lette i hele Valdres etter det perfekte lokale for vårt bryllup - og vi er ikke i tvil. Låvin var det beste for oss.»
Les mer om bryllup og jubileum. 

Renate og Kim, helgen 16.-18. august 2020
IMG 1710

3 retters middag levert fra våre kokker på Brennabu.
«Outstanding. Maten var bare helt fantastisk, kunne blitt servert på fine restauranter i Oslo.»
Les mer om grupper og selskap. 

William Holden, konfirmasjon 2020
IMG 0011 Liten

Hei!
Vil bare takke dere for at dere tok oppgaven med å lage ketogen mat til Tomine denne uken. Tenkte jeg måtte dele innlegget jeg la ut på siden for de med Glut1-mangel:


Noen ganger bare funker ting. Ikke ofte, men når det først skjer så må det deles😃. Tomine har vært på leirskole denne uken og de laget all maten der. Vi sendte med et knippe oppskrifter, vekt og matvarer folk flest ikke har i skapet. De tok kontakt i god tid, ringte første dag og det var det. Utrolig samarbeidsvillige folk på kjøkkenet der. Veldig skummelt å sende henne av gårde uten ferdige måltider, men det gikk supert👍🏻Heia Brennabu leriskole🤩😀

Caroline M. Andersen, mammaen til Tomine
IMG 1816

"Utrolig god og variert mat. Kjempe digg med dessert hver dag. Også kunne vi forsyne oss med så mye mat vi ville. De som jobbet på kjøkkenet var veldig koselige. Hjalp alltid til hvis vi trengte noe ekstra." 
Les mer om leirskoletilbudet.

Leirskoleelever fra Våk skole høst 2020