Tåsen Uke 48

Tåsen skole, desember 2021

Vi hadde besøk av 7. trinn fra Tåsen skole i starten av desember. I etterkant av oppholdet fikk de i hjemmelekse å skrive om leirskoleoppholdet. Vi var så heldige å få tilsendt noen av dem. 

Brennabu Leirskole, Maria 7A:

"Brennabu var kjempegøy! Jeg koste hver dag. Det gikk fra at vi akte til steinsliping til zipline til å gå på line til disko til den laange turen på fjellet. Den turen var helt fantastisk. Vi måtte ta mange turer fordi det var så bratt og slitsomt. Det var skikkelig verdt det!  Når vi var over halvveis så tente vi bål og spiste matpakken vi hadde laget. Etter det gikk vi opp. og der var det kanskje verdens fineste utsikt! Men mye vind. Vi gikk ned igjen med veldig din solnedgang.

I kantina var det mye deilig mat. Når vi kom fram etter den tre timers lange bussturen, var det deilig kylling og ris i kantina. Det var veldig godt. Hver dag var det dessert. Vår første dessert var sjokoladepudding med vaniljesaus og de skulle sett hvor mye vaniljesaus folk tok. For å være helt ærlig så så mange ikke puddingen". 

 

"Jeg synes leirskole var veldig gøy! Jeg fikk mange fine minner, og det var veldig hyggelig der. Det jeg likte best var nok slipe steiner. Jeg har aldri gjort det før, så det var veldig spennende å prøve noe nytt. Zipline var også veldig gøy. Det var litt skummelt i starten, men det ble gøy selv om jeg bare fikk tatt noen runder. De hadde funnet aktiviteter som passet for alle og mange fikk prøve nye ting, som var veldig gøy. 


Lærerne på Brennabu var veldig hyggelige og var veldig gode på å passe på alle. Rène var veldig morsom og fikk alle i godt humør. Brita Siri hadde veldig fine og rare historier, som var gøy og høre på. De var veldig fine å være sammen med.


Maten på Brennabu var veldig god. Taco til middag var den beste. Det var hyggelig kokker der som lagde god mat. Det var gode på frokost og vi lagde nistepakke hver dag, som var fordi jeg pleier ikke å gjøre det hjemme. Så jeg fikk lære noe nyttig.


Vi tok ikke med mobil. Først når jeg dro så tenkte jeg at jeg aldri kunne leve uten mobilen min. Og at jeg kunne dø om jeg ikke hadde den. Men på Brennabu føltes det ikke som at jeg hadde mobil i det hele tatt. At mobil ikke fantes. Det var veldig deilig å ikke ha mobil, jeg tenkte ikke over det, fordi det var så mye å gjøre!

På leirskole lærte vi mye. Vi lærte om natur og vi lærte om hvordan vi skulle kle på oss når vi skal på tur. Jeg har lært mye på leirskolen som jeg kan få bruk for senere i livet.
Jeg kommer til å savne å være på leirskole, jeg kunne gjerne vært der en uke til! Jeg fikk mange gode minner og ble bedre kjent med folk!"

 

"Jeg kommer aldri til å glemme den fine og morsomme uka på Brennabu leirskole."  

 

 

Programmer på Brennabu leirskole