Spisesalen i hovedhuset er et perfekt sted for å huse de store begivenheter. Med hvite duker, pyntede stoler og blomsterdekkede bord, har man et nydelig selskapslokale. Perfekt antall er 100 gjester. 

Fra kjøkkenet kan man velge mellom flere spennende menyer. Inger Berit og Syver har mange års erfaring med å lage i stand nydelige retter til store selskap. Kjøkkenet på Brennabu har gode rutiner på diettmat, og kortreiste alternativer til oppholdet

Her kan det rigges til med småbord, settes opp i hestesko eller tilsvarende. Ønsker dere, kan vi også dekke bord og bekle stolene med hvite trekk. Vi har en storskjerm i resepsjonen hvor man kan kjøre filmruller, bildefremvisning og praktisk info for sine gjester gjennom hele helgen. Her kan vi også kjøre opp bordplan med mer. 


Send forespørsel

Full pakke i hovedhuset?

Vi kan tilby kost og losji for 25 personer og oppover. Spisesalen har plass til selskaper på 80-90 personer. Flere stuer og fellesrom i tilknytning til fri benyttelse. 

Bildegalleri
Ferdig dekket bryllupsbord i spisesalen i hovedhuset. Plass til 80. Foto Christine Stokkebryn
IMG 0359 Web (1)
Spisesalen i hovedhuset. Bordoppdekning kan legges til selskaps- og bryllupspakker. Foto: Christine Stokkebryn
IMG 0232 Web
Spisesalen i hovedhuset. Foto: Christine Stokkebryn
Spisesalen i hovedhuset. Foto: Christine Stokkebryn
Spisesalen i hovedhuset. Foto: Christine Stokkebryn
Vårt kjøkken får de beste skussmål - matkvalitet i alle ledd. Foto: Christine Stokkebryn
Frokostbuffet. Foto: Christine Stokkebryn
Frokostbuffet. Foto: Christine Stokkebryn
Vårt kjøkken får de beste skussmål - matkvalitet i alle ledd. Foto: Christine Stokkebryn
Mat
IMG 00741