Antall gjester
Alt fra 20-90 personer
Menyer
Koldtbord- buffet- selskapsmiddag
Store vinduer
med utsikt til Jotunheimen


Spisesalen i hovedhuset er et perfekt sted for å huse de store begivenheter. Med hvite duker, pyntede stoler og blomsterdekkede bord, har man et nydelig selskapslokale. Perfekt antall er 100 gjester. 

Fra kjøkkenet kan man velge mellom flere spennende menyer. Inger Berit og Syver har mange års erfaring med å lage i stand nydelige retter til store selskap. Kjøkkenet på Brennabu har gode rutiner på diettmat, og kortreiste alternativer til oppholdet

Her kan det rigges til med småbord, settes opp i hestesko eller tilsvarende. Ønsker dere, kan vi også dekke bord og bekle stolene med hvite trekk. Vi har en storskjerm i resepsjonen hvor man kan kjøre filmruller, bildefremvisning og praktisk info for sine gjester gjennom hele helgen. Her kan vi også kjøre opp bordplan med mer. 

Bildegalleri
Fra frokostbuffeten på leirskole. Foto: Christine Stokkebryn
Spisesalen i hovedhuset. Foto: Christine Stokkebryn
Kjøkkensjef Inger Berit. Foto: Christine Stokkebryn
IMG 1710
Vårt kjøkken får de beste skussmål - matkvalitet i alle ledd. Foto: Christine Stokkebryn
IMG 0359 Web (1)
Ferdig dekket bryllupsbord i spisesalen i hovedhuset. Plass til 80. Foto Christine Stokkebryn
Selskap i spisesalen. Foto: Christine Stokkebryn
Spisesalen i hovedhuset. Bordoppdekning kan legges til selskaps- og bryllupspakker. Foto: Christine Stokkebryn
Dessert. Bryllupsmiddag. Valdres. Sommerbryllup.
Mat2
Mat1
Spisesalen i hovedhuset. Foto: Christine Stokkebryn
Spisesalen i hovedhuset. Foto: Christine Stokkebryn
IMG 0408 Web (1)