Et perfekt leirskoleopphold starter med gode forberedelser. Vi ønsker å møte dere godt forberedt med korrekte dietter til kjøkkenet samt korrekt antall og størrelser til ski og annet utstyr som ønskes leid. Under finner dere lister som skal returneres til Brennabu min ti dager før ankomst. 

Fra barnemunn

"Bedre mat enn på hotell"
"Halalkjøttet var kjempe godt"
"Har du laget eget brød til meg?"
"Også dessert hver dag...!
"Digg med oppskåret frukt til frokost"
"Dette har vært den beste uken i hele mitt liv"

Dietter

Leirskolens kjøkken har lang erfaring med å tilrettelegge og tilberede mat for elever som skal ha spesialmat/diett. Ut fra de opplysninger vi har fått fra dere tidligere vil vi lage diettmat til de som skal ha det. Elever som skal ha diettmat melder fra på kjøkkenet når de kommer til måltidene. Voksne som trenger diettmat, må også henvende seg på kjøkkenet for å få den utlevert.