Leirskolen har noe utstyr til leie og noe til gratis utlån (eks. anorakker, regnbukser, vindbukser, soveposer, liggeunderlag). Fortrinnsvis utlån til elever som ikke har slikt utstyr hjemme. Er det omfattende behov for lån av utstyr til klassen må klasselærer kontakte leirskolen på forhånd.

Langrennsutstyr
Langrennsski, sko og staver kan leies for kr. 125,- mandag til fredag.  Liste over de som skal leie sendes i forkant. NB! Betales på forhånd via Vipps til nr. 122599. Merk betalingen med Navn på elev og skileie i kommentarfeltet. Alpinutstyr
For mer informasjon om alpindag med tilhørende heiskort og leie av utstyr - se egen side for dette under Programmer og pakkelister. NB! Nytt fra vinter 2020: Betales på forhånd eller faktureres. Se alternativene her.

Utstyr til underholdning
Vi har prosjektor i Låvin hvor man kan koble til egen PC  og bruke til underholdning. Når det gjelder Ipod o.l. har ikke leirskolen noe imot at elevene har med det, men de skal ikke brukes på aktivitetene.

Vi har en enkel gitar til utlån.

Bordtennis
Leirskolen har et bordtennisrom plassert utenfor hovedhuset og et bordtennisbord tilgjengelig i peisestuen.  Klassen v/klasselærer kan få låne racketer, men ta gjerne med egne.

Sikkerhetsutstyr
Alt sikkerhetsutstyr som trengs for å være med på de forskjellige aktivitetene på leirskolen lånes ut av Brennabu.

Vaskemaskin
Vi har vaskemaskin til utlån til våre gjester.

 

Lister for leie av utstyr

Har du glemt noe...

For de uheldige - vi har gratis utlån av klær, sko, sengetøy med mer. Ta kontakt med kontoret etter ankomst, så finner vi en løsning.  

Spill og kortstokk

Leirskolen har ikke kortstokk, spill o.l til utlån. Ta gjerne med selv om det er ønskelig.