På Brennabu bor man enten i hovedhuset i 10, 20 eller 30 korridoren eller i en av våre fine hytter. Noen ganger leier vi oss inn hos Liv på Vasetstølen, hvor man også bor i flotte hytter. 

I bildekarusellen under finner du bilder fra rommene våre. I infoboksene til høyre finner du brannspeilene.

På hovedhuset er det kun 2 rom som ikke har eget bad, dette er ført opp i brannspeilene. På Bendikstogo, Anastogo, Oddmundstogo og Mariabu deler man bad. På Storstogo og Vasettunet er det bad til hvert rom.

Leirskoleelever og gjestelærere spiser alle sammen i spisesalen i hovedhuset. Bor man på hyttene er det et par minutters gange fra hyttene til hovedhuset.

Vi sender ut brannspeil med de aktuelle boenhetene dere har fått tildelt, 2-3 måneder før dere kommer. Det er dere som plasserer elever og voksne. 

Har dere spesielle ønsker i forhold til hovedhus eller hytter, er det viktig at vi får disse min 3 måneder før dere kommer. Send en epost til post@brennabu.no 

Brannspeil hovedhuset
Medfølgende foreldre

Hvis det er aktuelt med foreldre som skal være med på leirskole, må dette avklares med oss i forhold til kapasitet den aktuelle uken. All dialog med tanke på boenheter med mer, gjøres direkte mellom skole og oss. 

Bildegalleri
IMG 0374
Tomannsrom i 10-korridoren
IMG 0454
Lærerstue i 10-korridoren
IMG 0389
Lærerstue i 10-korridoren
IMG 0425
Firemannsrom i 20-korridoren
Seksmannsrom i  10-korridoren
Firemannsrom i 20-korridoren
Lederrom i 30-korridoren
Lederrom i 30-korridoren