Et bildeminne fra leirskoleuken
Fri retur
i 30 dager
Pris
kr. 399,- inkl. mva og porto

Brennabu samarbeider med Leirskoledagboken som fotograferer skoler, barnehager og sportsklubber. De lager en leirskoledagbok basert på bilder som tas av lærerne under oppholdet, som senere tilbys for salg til foreldre/elever.

Det blir på ankomstdagen utlevert kameraer til klassen(e) som har gjort avtale med Leirskoledagboken. Det er elevene/lærere som tar bilder i løpet av uka. På avreisedagen blir kameraene levert kontoret på Brennabu, som laster opp bildene til Leirskoledagboken. Leirskoledagboken lager deretter Leirskolekatalogen, og tilbyr den til de klassene som tidligere har meldt interesse.

De samarbeider med leirskoler over hele landet og presenterer leirskoleoppholdet i bokform med bilder og tekster. Bøkene er på inntil 72 sider, trykket på papir av god kvalitet og er i A4 format. Bestilte bøker har 30 dagers fri retur slik at man kan bla fysisk gjennom boken før man bestemmer seg.

Det er Leirskoledagboken som sender en forespørsel til skolens ledelse om de syns det er greit at dette blir tatt opp på foreldremøtet til klassen som skal på leirskole. I boksen under kommer du direkte til Leirskoledagenbokens hjemmeside.

 

Leirskoledagboken

Kan også bruke egne bilder

Dersom du har vært på leirskole og har tatt egne bilder som kan bidra til en enda bedre leirskoledagbok, kan du laste dem opp her innen 3 dager etter oppholdet.

Et bildeminne fra leirskoleuken

Leirskoleboken koster 399,- inkl. porto. Det er ingen kjøpsplikt, og foreldrene må aktivt bestille selv med tilsendt kodelenke etter avtale med skole.