Brennabu har lang tradisjon med å ta i mot barn og ungdom som ønsker et leirsted med aktiviteter. Vi er det perfekte stedet for alle typer grupper med plass fra 25 personer til 150 personer. Vi kan love god mat, fine lokaliteter og en fantastisk natur.

Festsalen Låvin er ideell for samling av større grupper og vi har flere mindre fellesrom til gruppearbeid o.l. Innkvartering kan skje på hovedhuset eller på hyttene våre. 

Våre gjester har ofte et eget program for oppholdet, men ønsker aktiviteter som et supplement til eget program. Dette rigger vi sammen med Vaset-Aktiv, som har ett bredt utvalg av aktiviteter og opplevelser.

Kjøkkenet leverer mat tilpasset ulike grupper og anledninger. Vi samarbeider med lokale matprodusenter, for å kunne tilby våre gjester kortreist mat, med lokale smaker. Vårt kjøkken har daglig tilrettelegging av diettkost og religionsbetinget meny til våre gjester.

Låvin

Hytter

Hovedhuset

Vilkår og betingelser

Reise

Kommer du fra Oslo følger du E-16 ca. 10 km forbi Fagernes, ta til venstre i Ulnes (ved Ulnes kirke) følg skilting til Vaset - ca. 10 km fra Ulnes til Brennabu.

Kommer du vestfra kjører du til Røn, tar til høyre ved Fossheim og følger skilting Panaoramaveien - ca 7 km fra Røn til Brennabu.

Høyde over havet er ca. 850 m.

Fra Brennabu til
Oslo - 200 km
Fagernes - 20 km
Fagernes lufthavn - 28 km
Gol - 40 km
Bergen - 330 km

Transport

Gruppene som kommer hit står fritt til å velge hvilken transport de måtte ønske. Vi har imidlertid ett lokalt transportselskap som vi samarbeider med. De gir egne - veldig konkurransedyktige - tilbud til grupper. De er profesjonelle i å transportere grupper og kjenner våre rutiner m.h.t. både ankomst og avreise.

Ønsker dere å få tilbud kontakt
JVB Tur as, 2900 Fagernes
Tlf. 61 36 59 00 E-post:tur@jvb.no
www.jvb.no